Kitty Jong
Contact

FNV-leden kunnen stemmen op nieuwe voorzitter, en er valt wat te kiezen

februari 2021

Nos.nl 04/02/2021
Wordt het meer actievoeren of juist met onderhandelen proberen resultaten te halen? De bijna 1 miljoen leden van vakbond FNV kunnen vanaf vandaag stemmen voor een nieuwe voorzitter. De huidige, Han Busker, heeft aangekondigd dat hij in maart vertrekt.

De strijd gaat tussen de huidige vice-voorzitters Kitty Jong en Tuur Elzinga. Jong presenteert zich als actievoerder; Elzinga, die recent als pensioenonderhandelaar het pensioenakkoord sloot, denkt dat met onderhandelen betere resultaten geboekt worden.

website by Madebyjong
closearrow-circle-o-downalign-justify linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram